Pasitelkdama naujausias technologijas ir sprendimus FLOWAIR sugebėjo sumažinti LEO vandeninių oro šildytuvų gamybos sąnaudas bei svorį nesuprastinant jų kokybės...
LEO AGRO oro šildytuvai - kaloriferiai yra specialiai pritaikyti agresyvioms sąlygoms, todėl jie puikiai tinka šildyti dideles patalpas, kuriose yra daug dulkių...
AISI 316L klasės nerūdijančio plieno korpusas užtikrina geresnį LEO INOX vandeninių kaloriferių atsparumą korozinėms medžiagoms, sulfatams, fosfatams ir kitoms ...
Kibirkštys gali sukelti sprogimą ar gaisrą, todėl apsauga nuo sprogimo yra labai svarbi saugumui užtikrinti. Specialiai sukurtus LEO EX oro šildytuvus su apsaug...
LEO COOL – tai įrenginys, turintis dvi funkcijas: vasarą vėsina, žiemą – šildo. Vandeniniai oro vėsintuvai - šildytuvai LEO COOL naudojami šaldyti / šildyti vid...
Blogai vėdinamose patalpose kaupiasi anglies dioksidas, drėgmė, didėja mikrobiologinis užterštumas, veisiasi pelėsis. Visa tai neigiamai atsiliepia žmogaus svei...

Vandeniniai kaloriferiai arba tiesiog vandeniniai oro šildytuvai yra skirti pramoninių, komercinių ir kitų vidutinio bei didelio tūrio patalpų šildymui. Vandeninis kaloriferis susideda iš ventiliatoriaus ir šilumokaičio, prie kurio jungiamas karštas vanduo. Karštas vanduo sušildo šilumokaitį, tuo tarpu ventiliatorius tolygiai nupučia šilumą į patalpas. Vanduo gali būti paduodamas iš: kieto kuro katilo, dujinio vandens šildytuvo, granulinio katilo, gali būti tiekiamas iš miesto tinklų ar kitos šildymo įrangos.

Pagrindinis vandeninių kaloriferių privalumas yra jų gebėjimas greitai ir tolygiai sušildyti patalpas. Toks šildymo būdas nėra inertiškas, šiluma juntama vos prietaisams pradėjus veikti.

Vandeninius kaloriferius galima sujungti su recirkuliacine kamera, kitaip dar vadinama tiesiog oro maišymo kamera, ir tokiu būdu sukurti paprastą ir efektyvią mechaninę vėdinimo sistemą.

Specialios vandeninių oro šildytuvų versijos pritaikytos šildyti: agresyviomis sąlygomis (daug dulkių, didelė oro drėgmė ir korozijos poveikis dėl cheminių medžiagų); sprogiose aplinkose; maisto pramonės gamybinėse salėse su aukščiausiais higienos reikalavimais.